F1 Stájer Nagydíj 2021 - Stájer Nagydíj, időmérő: az első hármas nyilatkozata | M4 ... : — formula 1 (@f1) june 27, 2021.

F1 Stájer Nagydíj 2021 - Stájer Nagydíj, időmérő: az első hármas nyilatkozata | M4 ... : — formula 1 (@f1) june 27, 2021.. Az autodrom igora drive névre hallgató versenypálya. Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában. The 🏁 flies to bring an end to the #styriangp 🇦🇹. Verstappen legyőzhetetlen volt a red bull ringen. 2021.06.25 12:47 verstappen az élen, gasly hamilton előtt az osztrák nyitányon

The 🏁 flies to bring an end to the #styriangp 🇦🇹. Hajszálon múlt a csoda a stájer időmérőn. George russell ennek ellenére a pontszerzéssel szemez. Getty images/2021 getty images/peter fox. 2021.06.25 16:21 verstappen maradt az élen, ricciardo és ocon hamilton előtt spielbergben

Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU
Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU from f1vilag.hu
A francia nagydíjat követően a mezőny ausztriába költözik, ahol ráadásul egymás után két verseny kerül majd megrendezésre a következő két hétvégén. A verseny nem szerepelt az eredeti versenynaptárban, a koronavírusjárvány miatt került be utólag a törölt futamok egyikének pótlására. Hamiltont versenymérnöke motiválja (35/71) a hétszeres világbajnok versenymérnökéhez: Getty images/2021 getty images/mark thompson. Nehéz lesz ma értelmezni a köridőket. Lewis hamilton zárta az élen a stájer nagydíj harmadik szabadedzését, max verstappen és valtteri bottas előtt. Cunoda juki (alpha tauri) forrás: Abroncs friss használt kemény keverék (c2) közepes keverék (c3) lágy.

A stájer nagydíj második szabadedzése élőben.

Vasárnap közvetlenül mellőle lewis hamilton rajtol majd, lando norris pedig az előkelő harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Versenyzőik a gumigondokról, a vizsgálódásról és a megoldási lehetőségekről beszéltek a red bull ringen. 2021.06.25 12:47 verstappen az élen, gasly hamilton előtt az osztrák nyitányon Hamilton tárgyalni kezdett, és bottas. Helyezett között alig több mint 1 másodperc a különbség. Getty images/2021 getty images/peter fox. A várva várt eső még nem érkezett meg az első szabadedzés elejére, de nagy szürke felhők övezték a red. The 🏁 flies to bring an end to the #styriangp 🇦🇹. — formula 1 (@f1) june 27, 2021. Nehéz lesz ma értelmezni a köridőket. Cunoda juki (alpha tauri) forrás: Az autodrom igora drive névre hallgató versenypálya. Valtteri bottas soha nem látott hibát.

Alább megtekinthetitek, hogyan fog festeni a rajtrács az idei első. Az első futam a stájer nagydíj nevet viseli majd. Max verstappen diktálta a tempót a stájer nagydíj pénteki napján, de a mercedest nem szabad leírni, ismét szoros versenyre van kilátás, és még az eső is felboríthatja az erősorrendet. Helyezett között alig több mint 1 másodperc a különbség. Vasárnap közvetlenül mellőle lewis hamilton rajtol majd, lando norris pedig az előkelő harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását.

Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU
Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU from f1vilag.hu
Getty images/2021 getty images/mark thompson. Hamilton tárgyalni kezdett, és bottas. Vasárnap közvetlenül mellőle lewis hamilton rajtol majd, lando norris pedig az előkelő harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Hamiltont versenymérnöke motiválja (35/71) a hétszeres világbajnok versenymérnökéhez: George russell ennek ellenére a pontszerzéssel szemez. 2021.06.25 16:21 verstappen maradt az élen, ricciardo és ocon hamilton előtt spielbergben — formula 1 (@f1) june 27, 2021. Getty images/2021 getty images/mark thompson.

Között rendeznek meg a red bull ringen, spielberg városában.

Max verstappen (red bull) forrás: Helyezett között alig több mint 1 másodperc a különbség. Valtteri bottas soha nem látott hibát. Nehéz lesz ma értelmezni a köridőket. — formula 1 (@f1) june 25, 2021. Papíron hasonló a helyzet a mercedes és a red bull között, mint általában lenni szokott, de úgy tűnik. Hamiltont versenymérnöke motiválja (35/71) a hétszeres világbajnok versenymérnökéhez: A várva várt eső még nem érkezett meg az első szabadedzés elejére, de nagy szürke felhők övezték a red. Bejelentették, költözik az orosz nagydíj. Max verstappen diktálta a tempót a stájer nagydíj pénteki napján, de a mercedest nem szabad leírni, ismét szoros versenyre van kilátás, és még az eső is felboríthatja az erősorrendet. — formula 1 (@f1) june 27, 2021. Vasárnap közvetlenül mellőle lewis hamilton rajtol majd, lando norris pedig az előkelő harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Ezúttal az időmérő edzés eredménye nem azonos a rajtsorrenddel:

Következő fordulóban a red bull ring gyors pályájára látogatott a mezőny, ahol a stájer nagydíj 2021 várt a pilótákra. Cunoda juki (alpha tauri) forrás: — formula 1 (@f1) june 27, 2021. 2021.06.25 16:21 verstappen maradt az élen, ricciardo és ocon hamilton előtt spielbergben Lewis hamilton zárta az élen a stájer nagydíj harmadik szabadedzését, max verstappen és valtteri bottas előtt.

Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU
Az F1-es Stájer Nagydíj esős időmérője képekben — F1VILÁG.HU from f1vilag.hu
Abroncs friss használt kemény keverék (c2) közepes keverék (c3) lágy. Vasárnap közvetlenül mellőle lewis hamilton rajtol majd, lando norris pedig az előkelő harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Lewis hamilton zárta az élen a stájer nagydíj harmadik szabadedzését, max verstappen és valtteri bottas előtt. Ezúttal az időmérő edzés eredménye nem azonos a rajtsorrenddel: Helyezett között alig több mint 1 másodperc a különbség. Max verstappen (red bull) forrás: Az első futam a stájer nagydíj nevet viseli majd. — formula 1 (@f1) june 27, 2021.

Max verstappen diktálta a tempót a stájer nagydíj pénteki napján, de a mercedest nem szabad leírni, ismét szoros versenyre van kilátás, és még az eső is felboríthatja az erősorrendet.

Hamilton tárgyalni kezdett, és bottas. Versenyzőik a gumigondokról, a vizsgálódásról és a megoldási lehetőségekről beszéltek a red bull ringen. Cunoda juki (alpha tauri) forrás: The 🏁 flies to bring an end to the #styriangp 🇦🇹. A verseny nem szerepelt az eredeti versenynaptárban, a koronavírusjárvány miatt került be utólag a törölt futamok egyikének pótlására. — formula 1 (@f1) june 27, 2021. Újra a két bajnoki rivális az első sorban. Getty images/2021 getty images/peter fox. Alább megtekinthetitek, hogyan fog festeni a rajtrács az idei első. Bejelentették, költözik az orosz nagydíj. Nehéz lesz ma értelmezni a köridőket. Max verstappen (red bull) forrás: A francia nagydíjat követően a mezőny ausztriába költözik, ahol ráadásul egymás után két verseny kerül majd megrendezésre a következő két hétvégén.